Združenje malih trgovcev Slovenije

Novice


Arhiv: Povezovanje med člani: Komercialni popusti za člane GZS - PTZ

Spoštovani,

V želji, da zbornica postane povezovalec in spodbujevalec poslovnega sodelovanjamed člani, smo se odločili, da vam ponudimo v uporabo sistem »komercialnih popustov slovenskega gospodarstva«.

Sistem popustov omogoča ponudnikom brezplačno oglaševanje in s tem promocijo ter prepoznavnost vašega podjetja v širšem slovenskem prostoru. V sistemu lahko na enostaven način ponudite posebne popuste, prodajne akcije in druge ugodnosti pri nakupu vaših storitev in izdelkov, vsem članom Podjetniško trgovske zbornice.

Oglaševanje na spletni strani zbornice vam bo pomagalo iskati nove kupce in večati prodajo. Omogočena pa bo tudi povezava na vaš domači portal.

Koristniki vaše ponudbe bodo podjetniki,zaposleni v podjetju in njihovi ožji družinski člani predvsem iz vrst malega in srednje velikega gospodarstva

Zelo raznolika in po številu velika zbornica je gotovo dobro izhodišče in priložnost za širjenje poslovnih povezav.

Podrobnosti oglaševanja in ponudbe so določene v Pravilih in pogojih uporabe sistema.

Če smo vas pritegnili k sodelovanju s to ponudbo, vas vljudno prosimo, da izpolnite Pristopni obrazec. Izpolnjeni obrazec pošljite nafaksšt. 01 58 98 317, po poština naslov GZS, Podjetniško trgovska zbornica, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana ali pa uporabite elektronski obrazec »komercialni popusti članom PTZ«.

Za vse dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo na tel. št.: 01 58 98 310 oz. na e-pošti: svetovanjeptz@gzs.si

V pričakovanju vaše ponudbe vas prijazno pozdravljamo !

Pristopni obrazec

Sistem popustov članom GZS - PTZ


Pripeti dokumenti

Fotogalerija