Združenje malih trgovcev Slovenije

Novice


Arhiv: Poslovna priložnost: Največje pred-jesensko poslovno povezovanje iz več kot 25 ih panog članov GZS PTZ ,BNI skupine Karantanija in Sekcije trgovcev pri Obrtno-podjetniški zbornici


Rezervirajte si mesto in se preko spodnje prijavnice prijavite najkasneje do 1. septembra 2017. Novi znanci-nova izkušnja-več posla-posebne ugodnosti in nagrade -izjemna priložnost, ki je ne gre zamuditi!
5. septembra 2017 ob 6.50 zjutraj na GZS (dvorana A, 1. nadstropje) bomo organizirali največje pred-jesensko poslovno povezovanje. 

Cilj sestanka je namenjen izključno medsebojni pridobitvi poslovnih povezav.  Na dogodku bodo prisotna uspešna podjetja iz več kot 25-ih različnih panog. Vsak udeleženec naj ima s seboj čim več vizitk.  Jih potrebujete več? Sponzor dogodka Aero print, vam nudi ob tej priložnosti akcijsko ponudbo in sicer za vsak naročeni paket do 1. septembra, vam natisne dvojno količino vizitk (info@aeroprint.si ali 01 23 555 66)

Potek sestanka:

  • vplačilo kotizacije v višini 10 EUR je potrebno poravnati na TRR NLB št. 02924 - 0017841495, sklic 2090 - 557 dva dni pred izvedbo sestanka (rok 1. september 2017),
  • prihod in registracija prijavljenih udeležencev ob 6.50 v 1. nadstropje GZS (dvorana A), kjer si udeleženci si postrežejo kavo ali vodo,
  • uvodni nagovor in pozdrav gostiteljev,
  • sledi sestanek, ki traja uro in pol in zajema 45 sekundno predstavitev vsakega člana BNI Karnatanija, (gosti in obiskovalci se bodo lahko predstavili na drugačen način  in prišli še na enega naslednjih rednih sestankov skupine),
  • po sestanku je mreženjski zajtrk, kjer podjetniki med seboj lahko izmenjajo kontakte, mnenja in se dogovorijo za sestanke.

Poiščite nove poslovne priložnosti pri uspešnih podjetjih iz več kot 25 ih različnih panog. Pri tem vam bomo pomagali tudi z izvedbo aktivnega mreženja vseh udeležencev. Vsi zainteresirani boste prejeli mreženjski imenik sodelujočih. V njem bodo zajeti kontakti s ponudbami in povpraševanji. Izmed sodelujočih bomo  izžrebali sodelujočega, ki bo prejel nagrado našega sponzorja Aero Print d.o.o. - bon za tisk v vrednosti 100 EUR.

Na dogodku  se bodo predstavili člani BNI KARANTANIJA s področij: arhitekture (oprema notranjih prostorov), strateškega komuniciranja in odnosov z javnostmi, računovodstva in davkov, oblikovanja blagovnih znamk, zavarovalništva, coachinga bizi na izi (tehnike odpravljanja stresa), projektiranja in tehničnnega svetovanja (načrti, izdelava strojev, uvajanje v proizvodnjo...), celovitih kadrovskih rešitev,  odvetništva, IT tehnologij -spletnih strani za trgovino, profesionalnega fotografiranja in izvedb tečajev fotografiranja, poslovnega svetovanja (poslovni svetovalec za pomoč pri podjetjih , ki hitro rastejo in tistih, ki nimajo dovolj rasti....družinsko podjetništvo), promocije industrijskih čistil, razvitih po meri stranke, coachinga javnega nastopanja, prenosov v živo, prevajanja, izdelav in servis sistemskih ključavnic, e mail marketinga  in nepremičnin.

Kotizacija: Prijave sprejemamo do vključno petka 1. septembra 2017Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno / preko e-pošte) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo znesek kotizacije. 

Sestanek je organiziran na pobudo članov Združenja malih trgovcev Slovenije (v nadaljevanju ZMTS) in BNI skupine Karantanija (BNI (Business Network International) - največja organizacija na svetu za poslovno in podjetniško mreženje), pridružila pa se je tudi Obrtno-podjetniška zbornica  - Sekcija malih trgovcev.

INFORMACIJE IN VPRAŠANJA

GZS Podjetniško trgovska zbornica, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, T (01) 58 98 103, F (01) 58 98 317, polona.mezan@gzs.si in ptz@gzs.si.

Za člane OZS in OOZ, iz Sekcije trgovcev Slovenije, kontakt: LUCIJA ARNOLD, 041 631 751 ali arnold.lucija@gmail.com 


Fotogalerija

Obrazec za prijavo