Združenje malih trgovcev Slovenije

Novice


Arhiv: Vabilo direktorja nabave podjetja LIDL k sodelovanju

Spoštovani!

V Lidlu Slovenija verjamemo v tesno sodelovanje z lokalnimi proizvajalci, še posebej pa želimo pomagati tistim podjetnikom, ki so na svojo poslovno pot šele stopili. Zato smo zasnovali projekt z imenom Lidlova Lojtr’ca domačih, s katerim nagovarjamo vse manjše, butične slovenske proizvajalce, ki si želijo svoj posel razširiti in svoje izdelke postaviti na prodajne police Lidla Slovenije. Gre za razpis, povabilo k sodelovanju, ki poteka od 7. septembra do 9. oktobra 2017 in v katerem iščemo najboljše slovenske butične specialitete. Izbrane bomo predstavili ekskluzivno, v vseh svojih trgovinah v začetku naslednjega leta.

Zavedamo se, da je za male podjetnike tak razpis pomemben izziv, poleg tega pa njihovo odločitev k sodelovanju spremlja veliko vprašanj. Zato želimo razpis izvesti ob vaši podpori ter sodelovanju, saj menimo, da bodo na tak način podjetniki zavzeli aktivnejšo vlogo in izkoristili dano možnost za svoj razvoj in napredek. Lidl Slovenija jim bo ob tem nudil vso pomoč. Vašo podporo si predstavljamo v obliki posredovanja povabila k prijavi na razpis vsem svojim članom ter objavi na vaših lastnih kanalih (npr. spletna stran, glasilo…), dogodkih itd.

Projekt natančneje predstavljamo v priponki, katere del je tudi razpisna dokumentacija s prijavnim obrazcem v obliki PDF dokumenta, spoznate pa ga lahko tudi na www.lojtrcadomacih.si. Projekt je odlična priložnost za male podjetnike in resnično dober potencial za njihov razvoj, ne samo na domačem, temveč potencialno tudi na tujih trgih naše trgovske verige, sama vstopna točka prek razpisa pa preprosta in za podjetnike nezahtevna.

Verjamemo, da lahko skupaj najdemo pot, po kateri bomo vašim članom in širši lokalni skupnosti zagotovili prvi korak na Lidlovo Lojtr’co domačih, zato vas vabim, da se na naše povabilo k sodelovanju in podpori odzovete in z veseljem se bomo o projektu podrobneje pogovorili.

V pričakovanju vašega odgovora vas lepo pozdravljam,

Akos Szilagyi

Direktor nabave

 

Lidl Slovenija d.o.o. k.d.

Pod lipami 1

1218 Komenda

Fotogalerija